Tuin & Watertechniek - Over ons

Professioneel

Tuin & Watertechniek is een team van professionals dat zich in het bijzonder heeft gespecialiseerd in de beregening van particuliere tuinen in de regio Noord- en Zuid Holland. Daarnaast houden wij ons bezig met aan water gerelateerde activiteiten

Korte lijnen

De organisatie van Tuin & Watertechniek laat zich kenmerken door korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden. Regelmatig vindt er kort overleg plaats. Is er iemand even niet aanwezig dan kunnen de werkzaamheden zonder problemen worden overgenomen.

Kwaliteit staat voorop

Naast uiteraard een goede service en een flexibele instelling biedt Tuin &  Watertechniek u mensen die met u mee denken en graag een persoonlijk advies geven.

Er wordt samengewerkt met hoogstaande hoveniers en tuinarchitecten, zodat u zeker bent van een optimaal en professioneel resultaat.

Helder

Is het u even niet helemaal helder? Geen probleem! Voordat wij definitief voor u aan de slag gaan komen wij eerst met een ontwerptekening waarop wij de installatie uit de doeken doen. Pas daarna beginnen wij met de aanleg van uw beregeningssysteem. Zo komt U in ieder geval niet voor verrassingen te staan.