Tuin & Watertechniek - Onderhoud

 

Onderhoud van Tuin & Watertechniek biedt meer dan alleen de installatie van uw beregeningssysteem.

Vanzelfsprekend bieden wij u het jaarlijkse onderhoud van uw installatie. Dit onderhoudt kent in ieder geval twee momenten:

Het winterklaar maken

Op het moment dat de winter haar intrede doet hebben wij er reeds voor gezorgd dat uw beregeningssysteem winterklaar is. De leidingen worden met behulp van perslucht leeg en droog gemaakt, zodat er geen enkele kans bestaat op bevriezing van de leidingen. Ook zorgen we er natuurlijk voor dat de pomp zelf gereed is voor de winter. Zo kunt u gerust de winter in.

De zomer in

Tegen het begin van de zomer zorgen wij ervoor dat uw systeem weer word opgestart. Wij controleren het systeem en brengen daar waar nodig correcties en verbeteringen aan.

Een abonnement geeft voorrang

In de regel sluiten wij met onze relaties voor het winterklaar maken een abonnement af, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft. Groot bijkomend voordeel voor u is dat u in ieder geval voorrang heeft op klanten die geen abonnement hebben afgesloten. Daarnaast hoeft u geen contact met ons op te nemen, maar bellen wij u ruim op tijd, zodat de winter ons niet kan verrassen.

 

Heeft u echter voor, tijdens, of na het seizoen nog wensen, dan staan onze professionals u uiteraard altijd graag te woord.